אנא בקרו בפורום פלאשו בכתובת flashoo.co.il/forum, פורום הקהילה החדש. מערכת הפורומים הזו ננעלה ותשאר בתור ארכיון בלבד. Please visit our new forums at flashoo.co.il/forum, our brand new forum. These forums have been closed and will remain online as an archive only.
קבוצה: צוות האתר
משתמש מספר: 341
גיא, בגדול אתה צודק, א-ב-ל: 1) אין שום סיבה לעשות את זה בפלאש ולא עם פילטרים של אקספלורר (וכמובן שמשתמשי נטסקייפ ייראו את ההתחלפות בלי מעברים מדליקים). 2) בנוף הפורטלים הישראלים - כל מה שמקבל קצת תנועה ואנימציה - נראה פחות קשור לתוכן. אני מקווה שהם לא יקחו את הרעיון הזה רחוק מדי.
משתמש מספר: 341
ועוד דבר שלא כל כך קשור: כמה שאנחנו מרוכזים בעצמנו. הכותרת הראשית: יותר מ-100 ישראלים נעדרים. יש פאקן 23,500 הרוגים! זה מספר בלתי נתפס לחלוטין! אני מאמין ומקווה שרוב (אם לא כל) הנעדרים יצוצו לאט לאט ונגלה שהכל בסדר, אבל איפה הפרופורציות?
משתמש מספר: 5
אייל
1. לא הבנתי למה להתעסק עם פילטרים, במילא לכולם יש פלאש, זה עולה בסטרימינג וגם משתמשי נטסקייפ רואים מעברים שלדעתי מוסיפים לאוירה. 2. אני חושב שהגיע הזמן שפלאש יציג גם תוכן ולא רק ינג'ס, אפשר להשתמש בו לכל כך הרבה דברים, יש אתרי חדשות בעולם שבדרך קבע מראים דברים שבחדשות בעזרת סרטוני פלאש עם שימוש במפות וכו... 3. התקיעות שלנו בתוך התחת של עצמנו גובל בגועל נפש ולצערי הרב לא מאפיין רק את YNET, אתמול ראיתי חדשות 50% היה על 3 משפחות שעוד לא יצרו קשר, שתיים מהמשפחות בכלל קיבלו הודעה בינתיים על כך שהכל בסדר כך שזה אפילו לא היה אקטואליה, חוסר פרופורציות מזוויע, הייתי בהרבה מהמקומות שנפגעו ומהתמונות זה נראה שמימדי האסון האמיתי עוד לא התקרבו למספרים שמפורסמים.
קבוצה: אושיות הקהילה
משתמש מספר: 228
זה אח טבעי בעיני שכמה שזה יותר קרוב ככה זה יותר נוגע, ולכן גם יותר מעניין וזה לא סותר את הזעזוע על כל תאילנדי וסינגפורי וכבש וחתול שנספו שם אבל לישראלים ששם יש גם פנים, אמא - דברים שהופכים את זה ליותר קרוב. מה לא בסדר פה?
ואם כבר, אז התעסקות במיקום הפלאש באתרי חדשות בהקשר זה יכולה להתקבל כהתקעות בשערות של התחת של עצמנו (לא שיש לי כאלה, כן?...)
משתמש מספר: 5
מה לא בסדר פה?
הפרופורציות מיי דיר הפרופורציות
הכותרת הראשית עכשיו ב YNET היא "לזהות ישראלים לפני שיקברו" עם כל הלגיטימיות לחדשה הזו וכבודה במקומה מונח זה רחוק מלהיות העיקר בסיפור הזה.
התעסקות של פלאש במקרה הזה כמו בכל מקרה יכולה להתפרש כהתקעות בשערות של התחת של עצמנו אך עדיין אם נדבר על שימוש בפלאש למצגות לאתרי חדשותאשר ילוו את התוכן הכתוב ואת התמונות, יש לדעתי מקום גדול לשימוש.