|
|
| Yaronaz |
| פורסם ב: 9/02/2010 , 11:27 |
 |
|

חבר קהילה מתקדם

קבוצה: אושיות הקהילה
משתמש מספר: 1633

|
היי,
יש לי קובץ ששואב אליו מספר SWF חיצוניים ואני מקבל כל מיני "ארורים" כאלה:
| CODE | TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference. at index_fla::MainTimeline/frame1() |
ואין לי מושג מאיפה זה בא...איך אני יכול לאתר "ארורים" בAS3 ?
ניסיתי debug, והפעלתי על זה monsterDebugger שאין לי מושג איך מוצאים שם טעות...
תודה!
-------------------- Portfolio 2008 |
 |
| Amihanya |
| פורסם ב: 9/02/2010 , 11:37 |
 |
|

חבר קהילה ותיק

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 1255

|
אם תריץ את השגיאה בגוגל תקבל תשובה למה היא קוראת בדיוק, ואפילו איך לתקן אותה. חיפוש השגיאה בגוגל
-------------------- מופאש- מופע אש ולהטוטים אגדת להטוטים - המסע של להב עמי חניא- אתרים ומשחקי פלאש |
 |
| Yaronaz |
| פורסם ב: 9/02/2010 , 12:08 |
 |
|

חבר קהילה מתקדם

|
בדקתי, ניסיתי כמה דברים שהיו שם...עדיין אני לא מבין למה זה זורק לי את השגיאה.
זה כנראה מגיע מהSWF החיצוני...או מהטעינה עצמה, כי כשאני מחשיך את השורה של הטעינה זה לא זורק לי את השגיאה:
| CODE | function loadContent(url:String):void { var contentLoader:Loader = new Loader(); //var contentRequest:URLRequest = new URLRequest(url+"/index.swf"); contentLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, onCompleteContent); contentLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, onProgressContent); contentLoader.load(new URLRequest(url+"/index.swf")); function onCompleteContent(loadEvent:Event):void { content_mc.addChild(loadEvent.currentTarget.content); content_mc.x = stage.stageWidth/2 - contentWidth/2; content_mc.y = stage.stageHeight/2 - contentHeight/2; myContent = contentLoader.content as MovieClip; contentLoader.contentLoaderInfo.removeEventListener(Event.COMPLETE, onCompleteContent); contentLoader.contentLoaderInfo.removeEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, onProgressContent); } function onProgressContent(contentProgress:ProgressEvent) { var percent:Number = contentProgress.bytesLoaded/contentProgress.bytesTotal; } } |
בדקתי את הקובץ הנטען ולא מצאתי שום דבר שאמור להיות בעייתי שם...
עזרה בבקשה!
 |
| Amihanya |
| פורסם ב: 9/02/2010 , 12:12 |
 |
|

חבר קהילה ותיק

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 1255

|
נראה לי שאתה צריך להפוך את הסדר, קודם תעשה את ה-load ואח"כ את האיבנטים שבודקים את הטעינה.
-------------------- מופאש- מופע אש ולהטוטים אגדת להטוטים - המסע של להב עמי חניא- אתרים ומשחקי פלאש |
 |
| Yaronaz |
| פורסם ב: 9/02/2010 , 13:08 |
 |
|

חבר קהילה מתקדם

|
ניסיתי לא עזר...
לדעתי זה משהו מהSWF שהוא טוען..כי כאשר אני שם על הבמה איזשהי צורה ומפבלש, זה לא נותן את השגיאה. עברתי על הSWF הנטען ולא מצאתי פקודות שאמורות לעשות בעיה - כשאני מפעיל גם אותו לבד - הוא לא זורק שגיאה..
 |
| Yaronaz |
| פורסם ב: 9/02/2010 , 13:14 |
 |
|

חבר קהילה מתקדם

|
אוקיי - מצאתי פתרון! אבל לא יודע אם הוא הכי אידאלי - כששמתי blank KeyFrame בקובץ שטוען את הSWF החיצוניים - זה עובד וזה לא זורק שגיאה!
יש לך מושג למה? אולי זה קשור איכשהו לבמה?
 |