אנא בקרו בפורום פלאשו בכתובת flashoo.co.il/forum, פורום הקהילה החדש. מערכת הפורומים הזו ננעלה ותשאר בתור ארכיון בלבד.
Please visit our new forums at flashoo.co.il/forum, our brand new forum. These forums have been closed and will remain online as an archive only.
Flashoo Logo

בלוגים |מאמרים | חיפוש | רשימת משתמשים

שימוש בכפתור הימני בעכבר, AIR
« הבא הכי ישן | הבא הכי חדש » עקוב אחר נושא זה | שלח נושא זה באימייל | הדפס נושא זה
Undefined
פורסם ב: 25/01/2010 , 15:40
Get Adobe Flash player

חבר קהילה חדש

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 2923

שמתי לב שהכפתור ימני שבפלאש פותח את התפריט, לא עושה כלום על AIR.
אפשר להשתמש בו? ואם כן אז עד כמה זה מסובך שאני אגדיר שאם לוחצים על הכפתור הימני בעכבר יהיה משהו?

נ.ב

AS 2

SasMaster
פורסם ב: 3/02/2010 , 10:32

חבר קהילה חדש

משתמש מספר: 5629

כדי להוסיף תפריטים ל right mouse click אתה צריך להשתמש ב-NativeMenu קלאס . את השאר תסתכל בדוקומנטציה .

אבל עדיין אני לא מבין : למה AS2 ! wink.gif

yood
פורסם ב: 3/02/2010 , 11:52

חבר קהילה מכובד

קבוצה: צוות האתר
משתמש מספר: 37

מה זאת התגובה הזאת? לא קצת נסחפת?

--------------------
yotam laufer

Mattman
פורסם ב: 3/02/2010 , 15:13

Darth Mattheus

משתמש מספר: 2

Sas,
אנא ממך, בלי ללכלך את הת'רד.
תודה.
(ההודעה נערכה)

--------------------
flashmattic.blogspot.com | Flashmatticomponents
מתי (צוות האתר)

SasMaster
פורסם ב: 4/02/2010 , 09:39

חבר קהילה חדש

כן אני כבר שמתי לב שיש כאן בעיה מאוד חריפה עם קצת הומור . אני מציע למי ש"ערך" את הפוסט שלי לחשוב על כמות האנשים שעדיין ממשיכים לבקר בפלאשו ולכמה מהם ימשיכו לבקר בעתיד . אני לא מאיים חס ושלום . אבל יש לי רושם ובטוח גם לעוד לא מעט
אנשים כאן (או שכבר לא כאן) שחלק מה"מנהלים" כאן קצת מגזימים עם כל הקשור לתוכן שהמבקרים מפרסמים . הרי תסבירו לי מה הייתה הבעיה עם הפוסט שלי , מה כתבתי מילות גנאי ? השפלתי מישהו ? מה , כל דבר שלא משתלב בראית עולמכם מיד אינו תקין ואינו תקף ויש לערוך אותו או להעלים? חבל מאוד שזאת הגישה כאן . אני באמת לא מתפלא שכל חודש אני רואה כאן פחות שמות חדשים -האמת היא שכמעט אף שם חדש ולעומת זאת רק שמות המנהלים בעיקר . זה כבר נראה כאילו שכל הקהילה הזו מורכבת רק מהמנהלים .

חבר'ה תתחילו לשנות את הגישה שלכם !!!! אחרת הפורום הזה לא ישרוד!!!

ולגבי הפוסט שלי : כן כתבתי אלף פעם AS2 אז מה ?! כן מצחיק אותי שבן אדם מנסה לפתח ל-AIR עם AS2 כו מאוד מצחיק ! מה זה פה סתימת פיות? אני לא בן אדם מתנשא אבל עם לא מעט ניסיון בתחום (תשאלו את אלה שהיו בהרצאה שלי ) ,וכאן זה גם מקום לחלוק ניסיון . וכן כאשר מישהו כותב איך לכתוב AIR עם AS2 אולי כדאי שמישהו ינסה לשכנע אותו כי זו שטות מוחלטת וזה יהיה רק לטובתו אם בסוף ירצה להתקדם בתחום .

בקיצור תתחילו לחשוב קצת על התנהלותכם כאן והכוונה שלי לאלה שהם מנהלים , משתמשים מכובדים , אישיות הקהילה למינהם ...

יום טוב . tongue.gif

yood
פורסם ב: 4/02/2010 , 10:40

חבר קהילה מכובד

לדעתך זה היה מצחיק, ולדעתנו זה היה פחות מצחיק. יש כללי התנהגות די ברורים בכתיבה בפורומים מקצועיים, ואתה עברת עליהם.
זה הכל, זה לא אישי, וזה לא אומר עליך כלום. זכותך למחות על זה שהוא עדיין עובד באני לא יודע מה, אבל מספיק פעם אחת או 3 לא צריך עמוד שלם.

--------------------
yotam laufer

SasMaster
פורסם ב: 4/02/2010 , 14:23

חבר קהילה חדש

אשל אותך שאלה : על סמך איזה קרטריונים אתה מכתיב לי את כללי ההתנהגות שלך ? תראה לי איפה זה כתוב .התבטאתי בשפה גסה ? השפלתי מישהו? תגיד מה אתם פה חושבים על עצמכם כאן? אני חבר בהרבה מאוד פורומים לא פחות מכובדים מזה ולא נתקלתי אף פעם באנטיפטיות כזו מצד מנהלים וותיקי הקבוצות האלה . זה שהתגובה שלי לא מתיישרת עם קו החשיבה שלך אין זה אומר שיש לך זכות לקבוע כאן ב-real time איזה שהן עובדות לגבי כללי התנהגות ! מובן ? אני במקומך הייתי נזהר עם המשפטים כאלה כי אני יכול להביא לך ים של פורומים עם דיון אמיתי ועם סגנונות שפה שונים ומשונים ולא תראה שם התרבעות כזו בוטה לפוסטים של אנשי הקהילה . אז אנא ממך תחסוך ממני את השיעור הזה של כללי התנהגות בפורומים OK ?

אני ממש לא מתפלא למה הפורום הזה דועך . לא מתאים לך או שלא נוח לקרוא את התגובות שלי אל תקרא אבל אל תערוך אותם כי אתה מבטל כך ערך חשוב של דיון חופשי שהוא כה חשוב לפורום כלשעצמו .

עוד דבר מה אתה מתכוון תחת "בפורומים מקצועיים" . תקשיב חביבי אני לא מכיר אותך אבל בטח ובטח שלא אתה ולא אף אחד כאן לא ילמד אותי מה זה פורמטים מקצועיים . אני לא ילד בן 23 ולא איזה חובבן שמחפש לבלגן פורום וזה גם לא הפורום הראשון שאני חבר בו . אבל אף פעם לא נתקלתי ביחס כזה כפי שיש כאן כלפי האנשים . תחשפו את הבעיה אצלכם . ואם הדרך שלך זה לערוך כל תגובה שלא מתאימה לך או למישהו אחר מה"מכובדים" אז פשוט תשימו סיסמה ותהפהו את הפורום הזה לסגור , ואז תתבשלו במיץ של עצמכם .

yood
פורסם ב: 4/02/2010 , 15:50

חבר קהילה מכובד

שים לב לשפה שלך, איזה אגרסיביות. הרי את התוכן של ההודעה שלך אף אחד לא שינה, רק הורידו את החזרות שלדעתנו היו מיותרות.
אני מצטער שאתה מרגיש כמו שאתה מרגיש, מין הסתם נפגעת, זאת לא הייתה המטרה. אנחנו לא מזלזלים במה שאמרת, כל מה שביקשנו הוא לשמור על איזשהו סגנון מסוים.

--------------------
yotam laufer

Mattman
פורסם ב: 4/02/2010 , 17:01

Darth Mattheus

משתמש מספר: 2

Sas,
ראשית, אני ערכתי את ההודעה שלך.
שנית, הדבר היחיד שגרעתי ממנה, זו החזרה ה"קופי-פייסטית" על "למה AS2 !".
אני מבין מדוע אתה כועס, ובצדק - זה לא נעים שעורכים לך הודעה. אבל תבין גם את הצד השני, הפורום הזה קיים כבר המון שנים, עבודה והשקעה של הרבה אנשים לא פחות רציניים ממך בתחום, שלא מוכנים שהתוכן בו יהפוך להתלהמויות נוסח "פורום תפוז". כולם פה מעריכים את הידע הרבה שלך, אך לדעתי, אתה פשוט יורה לעצמך ברגל עם תגובות שכאלה. אגב, יש אלו שיראו בחזרה הנישנת שלך על "למה AS2 !" כעלבון. שים לב.
פלאשו הוא פורום פתוח. אף אחד לא מחוייב להישאר פה, ואף אחד לא מחוייב להצטרף. אני מניח שאתה פה מפני שמצאת פה משהו שאין בפורומים מקצועיים אחרים שאתה מבקר בהם, אחרת אני לא רואה את הסיבה...
יום טוב.

--------------------
flashmattic.blogspot.com | Flashmatticomponents
מתי (צוות האתר)

Undefined
פורסם ב: 7/02/2010 , 19:09
Get Adobe Flash player

חבר קהילה חדש

משתמש מספר: 2923

למה AS 2 זאת לא שאלה עיניינית.
רוצה לדעת למה? ככה. זה מה שאני עובד עליו נכון להיום. יכול להיות שמחר אני אעבוד עם AS 3, אבל לא היום.
אם אתה רציני כמו שאתה טוען שאתה, אל תתנהג כמו ילד בן 15.
לא בא לך? אל תתן תשובה, ובטח שכל המרירות שהוצאת בכמה תגובות האחרונות מיותרת.
אתה מתלונן כאילו אתה לקוח לא מרוצה שמשלם למישהו.

בכל מקרה הנושא כבר לא רלוונטי, תודה.

1 משתמשים צופים בנושא זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:
9 תגובות מאז 25/01/2010 , 15:40 עקוב אחר נושא זה | שלח נושא זה באימייל | הדפס נושא זה

<< חזור אל פיתוח Flex ו AIR

[ זמן טעינה: 0.0349 ]   [ משתמש ב13 שאילתות ]   [ מופעלת דחיסת GZIP ]