אנא בקרו בפורום פלאשו בכתובת flashoo.co.il/forum, פורום הקהילה החדש. מערכת הפורומים הזו ננעלה ותשאר בתור ארכיון בלבד. Please visit our new forums at flashoo.co.il/forum, our brand new forum. These forums have been closed and will remain online as an archive only.
אהלן אנשים יש לי קושיה חשובה שצצה לי פתאום באמצע כביש מהיר בגשם .
יש את WINZIP , ו WINRAR ו ACE ו ARG ועוד. אני , שמחזיק מעצמי אחד שטיפה מבין במחשבים (אפילו עברתי מבחן באסמבלר) מנסהה לחשוב לעצמי - איך התוכנות האלו עובדות ? אני יודע מהי עבודה עם ביטים ואיך משחקים איתם אבל איך לעזאזל לוקחים קובץ שיש בו כמות ביטים של 750K , והופכים אותו ל 470 ? איך עובד האלגוריתם הכיווצי ? על פי איזה עיקרון ? אני לא מדבר על תיקייות מרובות קבצים שלא מנצלות את מלוא המקום שמוקצה להם אבל איך קובץ בודד מתכווץ . יש לי סברה שממירים את הביטים של הקובץ לבסיסים גדולים במקטעים שווים אבל אשמח לקבל מידע מהימן על האלגוריתם . תודה
קבוצה: אושיות הקהילה
משתמש מספר: 19
באמת תקרא ב howstuffworks האתר הראשון שאי פעם ביקרתי בו באינטרנט...ועד היום אני קופץ לביקור מדי פעם. בעקרון, אני יודע ממש את "על קצה המזלג" : במקום לאכסן ביט, ביט, ביט, ביט, מאכסנים 4 כפול ביט כלומר, מתרגמים רצפים לקיצור של הרצף. (ממש כמו הצפנה פשוטה, מה שמזכיר לי שאני באמצע "סודות ההצפנה" וזה ספר מ ע ו ל ה בינתיים)
-------------------- Say, would you like a chocolate covered pretzel?
קבוצה: צוות האתר
משתמש מספר: 341
ולמה שלא נמליץ על תוכנה באותו הקשר. מי שמחפש תוכנת כיווץ חינמית, שעובדת כמו winrar (יודעת להציג מבנה תיקיות בתוך הזיפ/ראר), IZarc היא הפתרון. ולא, winzip היא לא חינמית. גם אם לא פרצת אותה והיא ממשיכה להציק מדי פעם, זה עדיין לא לגיטימי להשתמש בה מעבר לזמן שהוגדר...
קבוצה: אושיות הקהילה
משתמש מספר: 30
זה עובד כך אחד מהאלגורטמים אני לא בטוח באיזה אלגורטים משתמש קיווץ WIN ZIP /RAR
הוא סורק את כול הקובץ בודק איזה מילה רצף ביטים מופיע בתדירות הכי נמוכה ואת אותו רצץ ביטים הוא מייצג בעזרת בית בודד וכך הוא הולך בסדר הפוך על כול הרצפים עד שהוא מייצג את כול הרצפים הקיימים