אנא בקרו בפורום פלאשו בכתובת flashoo.co.il/forum, פורום הקהילה החדש. מערכת הפורומים הזו ננעלה ותשאר בתור ארכיון בלבד. Please visit our new forums at flashoo.co.il/forum, our brand new forum. These forums have been closed and will remain online as an archive only.
קבוצה: צוות האתר
משתמש מספר: 70
הקוד עובד מצוין (באדיבות עידו), רק שהוא נותן למוביקליפים שבחרתי בספריה את השמות לפי הסדר שבו הם נוצרו (Date Modified) ואני רוצה שהם יקבלו שמום לפי הסדר האלפביתי של שמותיהם (Name). להבהרה, אם יצרתי מוביקליפים לפי הסדר והשמות הבאים: mcZ mcX mcB mcA
בספריה אני מציג לפי name ואז הסדר שלהם הוא אלפביתי, mcA ראשון ו-mcZ אחרון.
כשאני מסמן ומריץ את הפקודה אני מקבל שמות חדשים לפי הסדר שבו נוצרו. mcZ = newMc1 mcX = newMc2 mcB = newMc3 mcA = newMc4
CODE
// Set reference to document elements var DOM = fl.getDocumentDOM(); var LIB = DOM.library; // function renameElementsInLib (indexName){ var selItems = LIB.getSelectedItems(); for(var i = 0; i < selItems.length; i++){ var itemNameStartPos = selItems[i].name.lastIndexOf("/"); selItems[i].name = indexName + i; } } renameElementsInLib (prompt ("items index name:"));
קבוצה: אושיות הקהילה
משתמש מספר: 30
אז למה שלא תמיין לפי השם משהוא כמו פונקציה מיון כול שהיא
CODE
function compareNames(a, b){ var nameA = a.name.toLowerCase(); var nameB = b.name.toLowerCase(); if(nameA < nameB){return-1} if(nameA > nameB){return1} return0; }
להוסיף עוד שורה מיתחת לשורה הזו בקוד שלך
CODE
var selItems = LIB.getSelectedItems(); [B] selItems = selItems.sort(compareTotals); [/B] for(var i = 0; i < selItems.length; i++){ var itemNameStartPos = selItems[i].name.lastIndexOf("/"); selItems[i].name = indexName + i; }
לא יודע עם הקוד עובד פשוט כתבתי אותו
כשראיתיJSFL בפעם הרישונה היתי בטוח שאף פעם לא היה לי מה לעשות עם הדבר הזה אבל השבוע כתבתי את הפוסט השני JSFL Error handling יש לי עדיין שאלה פתוח על JSFL בפלאשו באותו עניין
אשמח לקבל עזרה עם פונקציית המיון. אני מנסה למיין אייטמים בשמות page1 page2 page10 page212 וכו' זה הסדר שהם מופיעים בספריה, זה גם הסדר ההגיוני לדעתי, מהקטן לגדול.
מה שקורה זה שבמיון כל הסדר מתבלגן ופתאום אייטם 10 הופך להיות הראשון ומקבל את השם הראשון למשל newPage1... אחריו מה שהיה 222 הוא השני, אחריו 22, אחריו 35... לא מבין את זה. אולי אפשר פשוט למיין לפי הערך המספרי שמופיע אחרי הסטרינג page בשם המוביקיפ?
תודה עמית, עזר לי מאוד ולמעשה זה פתר לי את הבעיה הנקודתית בקובץ הספציפי הזה. אבל - אם יהיה פה למישהו זמן לסיים פה את הקוד הזה - זה אחד הדברים שלדעתי הכי חסרים בפלאש ואולי כדאי לכתוב את זה כמו שצריך. אני בטוח שזה ישמש הרבה אנשים.
מה צריך? לכתוב את פונקציית המיון בצורה כזו שהסדר המתקבל של האובייקטים צריך להיות הגיוני, כלומר לקחת מהספריה לפי הסדר הבא: mc1 mc5 mc10 mc11 mc11b mc11c mc11z mc20 mc22 mc225
התוצאה צריכה להיות (כתבתי = כדי להבהיר איזה שמות חדשים קיבלו הקליפים ממקודם): new1 = mc1 new2 = mc5 new3 = mc10 new4 = mc11 new5 = mc11b new6 = mc11c new7 = mc11z new8 = mc20 new8 = mc22 new9 = mc225