אנא בקרו בפורום פלאשו בכתובת flashoo.co.il/forum, פורום הקהילה החדש. מערכת הפורומים הזו ננעלה ותשאר בתור ארכיון בלבד. Please visit our new forums at flashoo.co.il/forum, our brand new forum. These forums have been closed and will remain online as an archive only.
קבוצה: אושיות הקהילה
משתמש מספר: 228
אני אפילו לא בטוחה שהם עובדים. אם אני זוכרת נכון אז לשניהם חסרה רצועה, אבל החשמל תקין. הם בארון שלי כבר שנתיים שלוש (ארבע חמש ...) הגיע הזמן להיפטר מהם, אבל מוזר לי לזרוק את זה לפח נראה לי שמישהו יכול להוציא מזה משהו... אולי זו סתם התכונה המוקצנת שלי בענייני מיחזור או הקושי שלי מלהפטר מדברים... ואולי זה באמת יכול להיות שווה משהו למישהו? מה דעתכם? משהו רוצה?
כפי שאמרתי, עד כמה שזכור לי, הוא תקין, רק הגומיה שמסובבת את הגלגלים חסרה. בשנים האחרונות שלו היא היתה נקרעת לי כל כמה חודשים. אבל חוץ מזה הוא עובד (אלא אם כן כמה שנים בארון עשו לו משהו לא טוב).
תודה אית אית, שמעתי על EBAY אבל טרם הספיקותי... נראה מה זה... אבל מתי, אם אתה רוצה אז יש לך זכות ראשונים, במתנה.
קבוצה: צוות האתר
משתמש מספר: 2
מתנה? אחחח.... מה אני אומר, חן חן לך אני מוכן בתמורה לעזור ב- AS, הולך? אבל... את אומרת גומיה, ואני חושב שאולי עדיף לתת את זה למי שיש לו הזמן להתעסק עם זה, אפילו אם קוראים לו "איתן" והוא שם מקלות בגלגלים האיתנים של החברות בנינו.
א-קיצר מתי, אתה מוזמן ואם תסדר לי גם את הפטיפון באותה הזדמנות... או תביא את שלך אז אני אוכל לדגום את השירים האהובים עלי ביותר למחשב ואז תקבל גם ערמת תקליטים נאה...
משתמש מספר: 14
עם הטייפדק אין לי מושג מה לעשות - אני את שלי זרקתי לפני כמה שנים (הפסיק לעבוד) - אחרי כמה שנים גם את 200 הקסטות שטרחתי להקליט. את הפטיפון שלי אני עדיין שומר והוא מבצעי לחלוטין (יחד עם אוסף תקליטים לא קטן שנקנו בחור בשחור). קצת לפני הפניה לחור בשחור (מהעירייה לכיוון דינזינגוף) יש חנות קטנה שמתקנת פטיפונים - רצועות, מחטים וכו' - אני מאמין שהמחיר יכול להגיע ל 50 שח גג לרצועה. אם לא שם - יש בשדרות הר-ציון (או שזה בן ציון?) בין התחנה המרכזית החדשה לישנה - די הרבה חנויות אלקטרוניקה שגם מוכרות רצועות מסוגים שונים לפטיפונים (ואולי גם לטייפים). מה שכן, טייפ דק משומש, סביר להניח שיעלה די מעט בחנויות יד שניה (משהו פשוט שאנשים פשוט שמו בצד). יש גם מדי פעם מודעות בעיתון למכירת ציוד עד 1000 ש"ח, בדרך כלל מאנשים שעוזבים את הדירה שלהם - אפשר להשיג דברים מאוד בזול שם. כדאי גם להביא את הפלטה של הפטיפון עצמו כדי להתאים את הרצועה כי יש לא מעט קטרים. וסיגל - אם יש לך מוזיקה טובה בתקליטים אני גם יכול לדגום אותם - מה יש לך להציע במאגר, וחוץ מזה, למה לא להוריד פשוט מאימיול?
תקליט שבזמנו לא מצאתי בקאזה, של דייויד קרוסבי (מ... סטיל נאש & יאנג) אלאן פרסונס, עלו כמה בחכה אבל לא מה שחיפשתי (אדגר אלן פו למשל) שאקטי, קיט' ג'ארט הקונצרט בקלן... ועוד כהנה וכהנה אולי יש אותם באימיול, אבל אני והחמור עוד לא התחברנו...
משתמש מספר: 14
אין דבר כזה שזה לא יהיה קיים שם. תני רשימה ספציפית (שמות מדויקים) ואני אברר לך ... עוד לא קרה שחיפשתי שיר ולא מצאתי. ואגב, אם לא שם, זה *חייב* להיות בsoulseek - שם כבר יצא לי למצוא שירים בעברית משנות ה 50 (אלבומים שלמים)