לאנשים שמתעסקים עם BOX2D איך ניתן לדעת שאובייקט נעצר

זה המקום לדון במתמטיקה, באלגוריתמים, במתודולוגיות תכנות, סימולציות פיזיקאליות, סביבות פיתוח ו-Frameworks. אפליקציות RIA מתוחכמות, קטעי קוד מורכבים או שימוש בקוד ByteLevel. אם אין לך מושג מה הדברים הללו מקומה של ההודעה שלך כנראה בפורום "שאלות כלליות".

לאנשים שמתעסקים עם BOX2D איך ניתן לדעת שאובייקט נעצר

הודעהעל ידי swatman89 ב 08 מרץ 2011, 13:36

רציתי לדעת אם נניח יש לי b2Body בשם BODY איך אני יכול לבדוק שנניח אחריי נפילה ה BODY מפסיק לזוז , שאני עושה DEBUG DRAW ראיתי שBOX2D הופך אותם לאדומים , לכן שאלתי איך אני מקבל את המידע הזה שהם נעצרו

בתודה לעונים מראש.
פיתוח משחקים ואפלקציות פייסבוק
פיתוח משחקים לפייסבוק | פיתוח אפליקציות לאנדראויד
סמל אישי של המשתמש
swatman89

Re: לאנשים שמתעסקים עם BOX2D איך ניתן לדעת שאובייקט נעצר

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 10 מרץ 2011, 10:01

כבר מזמן לא נגעתי ב BOX2D אבל עד כמה שאני זוכר יש לך את וקטור המהירות (velocity) פשוט תבדוק שהאורך שלו הוא 0.
רונן צמיר

Re: לאנשים שמתעסקים עם BOX2D איך ניתן לדעת שאובייקט נעצר

הודעהעל ידי nikita ב 12 מרץ 2011, 09:41

כשגוף הופך לאדום בDEBUG DRAW זה אומר שהוא "הולך לישון". מהדוקומנטציה -
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using text Syntax Highlighting
What does sleep mean? Well it is expensive to simulate bodies, so the less we have to simulate the better. When a body comes to rest we would like to stop simulating it.
When Box2D determines that a body (or group of bodies) has come to rest, the body enters a sleep state which has very little CPU overhead. If a body is awake and collides with a sleeping body, then the sleeping body wakes up

Parsed in 0.001 seconds, using GeSHi 1.0.8.4

אתה יכול לבדוק אם הגוף ישן, יש איזה פרופרטי לאובייקט שמכיל את המידע הזה, ואז אתה יודע שהוא עצר. אבל בגלל שגוף לא עובר ישר בעצירה למצב שינה וגם יש מיקרים בהם תבטל מצב שינה לגופים בכוונה, אני מניח שהדרך הטובה ביותר לגלות שגוף עצר זה לבדוק אם גודל ווקטור המהירות שווה או שואף ל0, כמו שרונן אמר.
nikita

חזור אל אלגוריתמיקה וקוד מתקדם

• שרשורים בנושאים דומים
    תגובות
    צפיות
    הודעה אחרונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד