אני טוענת ש-IR לא אמור לעשות דברים ממש, לכל היותר לדספץ' איבנטים שהטבלה או מי שמחזיק אותה יגיבו אליהם.
הלוגיקה שסביר שתהיה ב-IR לתפיסתי היא כזו שנוגעת לתצוגה-נטו (תהפוך לירוק אם הערך גדול מ-0, אדום אם הוא קטן).
אם צריך לערוך את האייטם המוצג (לא בתוך הטבלה עצמה אלא לפתוח פופאפ שבו תעשה העריכה) ה-IR לא יפתח את החלון בעצמו, לא יהיה אחראי להעביר מידע לחלון ולאתחל אותו - ולו בגלל שרוב הזמן IR לא יודע כל מה שצריך לדעת אלא רק מה שיש על הdata שלו, ולכן נאלץ לפנות לכל מיני וורקאראונדים כדי להגיע למידע הנדרש - החל מלהעמיס את ה-data, דרך סינגלטונים, ושאר ...ובכן, וורקאראונדים.
נכון שבמקרים רבים יש קשר די הדוק בין IR למידע שהוא מציג ויכול להיות אפילו שבתוך הIR נקאסט את ה-data לסוג הקונקרטי שלו כחלק מלוגיקת התצוגה, כלומר ההפרדה לא תהיה מושלמת וזה לא שנוכל לקחת את הIR לטבלה אחרת בלי להרגיש, עדין, אני מרגישה טוב יותר כשכל הפעולות שנובעות מדף מסוים באפליקציה מרוכזות באותו דף ולא מפוזרות ברכיבים שאינם רלוונטיים ל-flow.
הוא ביקש שאני אביא סימוכין בכתובים לזה שלוגיקה של IR צריכה להיות תצוגה נטו ולא ביזנס לוג'יק, ומכיוון שאין לי כוח לחפש ואני עובדת על אינטואיציה נטו
אני אשמח לשמוע דעות נוספות.אז למי יש כמה דקות בשבילי? קדימה, שפכו.

חדשות