חוות דעת בנוגע לפלאש

פורום אוף טופיק, זה המקום לשאול שאלות כלליות על דברים ברומו של עולם, קשורים ולא קשורים לפלאש. הפורום בו הצדדים החברתיים של הקהילה יבוטאו, פעילויות ומפגשים, כיף וחברים. כאן תוכלו לספר על הא ועל דא ולדון בנושאים שמעניינים אתכם.

חוות דעת בנוגע לפלאש

הודעהעל ידי nexon42 ב 21 דצמבר 2011, 00:21

טוב אז ככה אני בן 13 (עוד מעט בן 14 ) ואני רוצה להיות אנימטור של התוכנה פלאש ושלא תבינו אותי לא נכון אני אני יודע כמעט הכל בפלאש, אנימציה , פריימים , ונראה לי כל מה שאני צריך לדעת בהגדרות, (את כול זה למדתי לבד) .
אני לא יודע למה אבל אני לא יכול עם כל מה שאני יודע ויכול שאני מול המחשב אני פשוט לא מסוגל לעשות את זה
וזה מרגיז אותי אני כזה מתלהב וכל זה (לעשות את האנימציה) אז אני פתאום או שלא בא לי או שאין לי כוח

ואני רוצה לדעת איך להתמודד אם זה מה ההיתם אומרים? .
סמל אישי של המשתמש
nexon42

Re: חוות דעת בנוגע לפלאש

הודעהעל ידי IAP ב 27 דצמבר 2011, 14:16

הייתי אומר, שאני מאוד אוהב את ההתלהבות שלך, ולפי דעתי היא זו שמכשילה אותך.

נסה לקחת שלוש צעדים אחורה לפני שאתה מדליק את המחשב.
קח דף ועיפרון ותרשום בו מה הרעיון שלך. אחר כך בדף אחר תרשום על פי הרעיון סוג של תסריט קטן ופשוט (חשוב שהתסריט יהיה קטן ופשוט, כי יש תמיד נטייה להפליג בדמיון ולכתוב את התסריט הכי מטורף שאפשר לחשוב עליו). אחר כך בדף אחר תצייר בריבועים פריימים מרכזיים באנימציה שלך, על פי התסריט, ז"א אם מישהו נכנס לבית, תעשה פריים של דלת, פריים של דלת פתוחה ומישהו עומד בפתח ופריים של מישהו בתוך הבית ודלת סגורה.

אחר כך תעלה על הפלאש ותיצור את האנמציה שלך ב-ד-י-ו-ק על פי מה שציירת. כמובן, באנימציה של הפלאש תשקיע יותר, אבל אל תוסיף שום אלמנט שלא היה בדף. פשוט תעשה מה שתכננת.
אחר כך, כשתהיה לך אנימציה בסיסית מלאה, תוכל לעבור עליה עוד פעם או פעמיים כדי להוסיף אלמנטים.

בסופו של דבר, הדבר הכי חשוב הוא : תסריט קטן ופשוט וקצר!! (לפחות בהתחלה, אתה תראה איך במהרה תוכל להתמודד עם דברים גדולים יותר, אבל חייב להתחיל פשוט)

בהצלחה!
סמל אישי של המשתמש
IAP

Re: חוות דעת בנוגע לפלאש

הודעהעל ידי מאור בר ב 27 דצמבר 2011, 14:20

תגובה מעולה של איציק, מסכים לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
מאור בר

חזור אל על הא ודא

• שרשורים בנושאים דומים
    תגובות
    צפיות