The end of Flex?

פורום אוף טופיק, זה המקום לשאול שאלות כלליות על דברים ברומו של עולם, קשורים ולא קשורים לפלאש. הפורום בו הצדדים החברתיים של הקהילה יבוטאו, פעילויות ומפגשים, כיף וחברים. כאן תוכלו לספר על הא ועל דא ולדון בנושאים שמעניינים אתכם.

The end of Flex?

הודעהעל ידי Trostik ב 13 נובמבר 2011, 03:43

Link

With the recent announcements this week, we know that the Flex community has many questions regarding Adobe’s plans around the Flex SDK. Let us try to answer the questions we’ve heard.

Is Adobe still committed to Flex?

Yes. We know Flex provides a unique set of benefits for enterprise application developers. We also know that the technology landscape for application development is rapidly changing and our customers want more direct control over the underlying technologies they use. Given this, we are planning to contribute the Flex SDK to an open source foundation in the same way we contributed PhoneGap to the Apache Foundation when we acquired Nitobi.

This project will be jointly led by some developers from the Flex SDK engineering team along with key developers from the Flex community, including members of the Spoon Project and contributors from enterprise companies currently using Flex. Flex SDK feature development will continue under a new governance model and Adobe will continue to contribute to the Flex SDK.

Does Adobe recommend we use Flex or HTML5 for our enterprise application development?

In the long-term, we believe HTML5 will be the best technology for enterprise application development. We also know that, currently, Flex has clear benefits for large-scale client projects typically associated with desktop application profiles.

Given our experiences innovating on Flex, we are extremely well positioned to positively contribute to the advancement of HTML5 development, starting with mobile applications. In fact, many of the engineers and product managers who worked on Flex SDK will be moving to work on our HTML efforts. We will continue making significant contributions to open web technologies like WebKit & jQuery, advance the development of PhoneGap and create new tools that solve the challenges developers face when building applications with HTML5.

Will previously discussed Flex roadmap features be released?

The Flex roadmap will be determined by the governing board once it’s been established. We plan to contribute framework features previously highlighted as part of Adobe’s Flex roadmap, into this new project.

Is Adobe still committed to Flash Builder?

Yes. Flash Builder will continue to be developed and Adobe will work to ensure Flex developers can use Flash Builder as their development tool with future releases of Flex SDK.

Will Adobe continue to support customers using Flex?

Yes. Adobe will continue to honor existing Flex support contracts.

So, what’s next?

We are close to wrapping up development on Flex 4.6 SDK and it will be released on November 29th 2011. Following this, we will begin the process of moving to the open development model described above.

On a personal note, we recognize we could have handled the communication better and promise to share regular updates over the coming weeks and months.

We believe these changes to the Flex SDK development model will ensure that the broader community can continue to use and directly enhance Flex for many years to come.

If there are any questions we have not addressed, please post them in the comments. We ask that you keep questions and comments on topic.

Andrew Shorten & Deepa Subramaniam
Group Product Managers, Adobe

נערך לאחרונה על ידי Trostik בתאריך 14 נובמבר 2011, 03:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Trostik

Re: Your Questions About Flex

הודעהעל ידי פלג ב 13 נובמבר 2011, 06:46

באג בלינק ?
Error establishing a database connection
פלג

Re: Your Questions About Flex

הודעהעל ידי Trostik ב 13 נובמבר 2011, 07:58

Clicked now
Worked fine for me.
סמל אישי של המשתמש
Trostik

Re: The end of Flex?

הודעהעל ידי yood ב 14 נובמבר 2011, 06:08

לא נראה לי שזה הסוף - וגם אם כן, אז יהיו פריימוורקים אחרים :)
yood

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 15 נובמבר 2011, 03:23

הגדרה נחמדה (בימים טרופים אלו) שהופיע בפורום של ה Flash Builder 4.6 - Prerelease

HTML5 can replace Flex the same way solar panels can replace thermal and hydro power plants - it works for home owners but not for factories.

כיום זה ממש נכון.
רונן צמיר

הודעהעל ידי yood ב 15 נובמבר 2011, 05:25

מצטרף לרונן.
yood

הודעהעל ידי mot ב 15 נובמבר 2011, 06:31

מהלכים ממש מפתיעים מצד אדובי
סמל אישי של המשתמש
mot

הודעהעל ידי Flashmattic ב 15 נובמבר 2011, 10:15

אדובי קוראת את המפה היטב.
פלקס תאבד את היתרון שהיא נהנתה ממנו עד היום בכל הקשור ל RIA. עובדה שצריך להשלים איתה.
באשר לפלאש - יש עוד זמן, ואני מקווה שבזמן הזה אדובי יחכימו לעשות, ויפתחו עוד פיצ'ר שישאיר את HTML5 מאחור, כפי שפלאש 4 השאירה את HTML4 מאחור ליותר מעשור.
מה שג'ובס לא הבין הוא, שאדובי היא פרוצה של טכנולוגיות. כל טכנולוגיה שתצא ותכבוש את השוק, היא תמציא עבורה את הכלים הכי טובים שהיו/ישנם/יהיו. עובדה.

מדהים אותי, בכל פעם מחדש, איך אדם אחד יכול לעשות מניפולציה בסדר גודל עולמי, בעולם שחושב בטעות ש"משטרת המחשבות" שייכת לרומן עתיק ולא רלוונטי.
מדהים איך עתונאים טכנולוגים, מתכנתים, ארכיטקטים, מנהלי מוצר וכו' הולכים בצורה עיוורת, מבלי לבדוק עובדות בשטח, ופוסקים גזר דין מוות על טכנולוגיה שחיה ובועטת יותר מתמיד.
מדהים איך מכשירים טכנולוגיים גרמו לכולנו להעריץ אדם מתנשא, מנוכר, אגו-מאניק וריכוזי (ייסלח לי בשמיים מר ג'ובס, שבטח מנסה לכתוב פטנט על כנפיי מגע).
כל כך קל לעשות עלינו מניפולציות?
כל כך קל לגרום לנו ללכת כמו עדר אחר חליל אל תוך ביוב?

מסתבר שכן.
Flashmattic :: צוות הנהלת האתר
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 16 נובמבר 2011, 02:57

איך אתה בדיוק מפריד בין עתיד הפלאש והפלקס?
שניהם תלויים בעתיד הפלייר שניראה לא ממש מזהיר כרגע. (לדעתי תוך שנתיים הוא יורד אל מיתחת ל 70% חדירה)

ודוקא לפלאש אדובי כבר מפתחת מחליף שניראה לא רע בכל, אני מעריך שמעצבים יעברו אליו מהר ובקלות.
כמו כן מתחילים לצוץ מערכות נוספות ליצירת תוכן ב HTML5 (כמו http://www.scirra.com/construct2 ) שניראים נחמד.

ודווקא בתחום ה RIA הכבדה עדיין אין מחליף לפלקס.
מה גם שרוב ההתוספות של HTML5 הם בעצם בתחום הגרפי, לגבי RIA נשאר פחות או יותר עם מה שהיה ב DHTML4.

אני בכלל מציע לא להתלהם ולזלזל באנשים.
רונן צמיר

הודעהעל ידי Flashmattic ב 16 נובמבר 2011, 03:39

אני לא מתלהם ולא מזלזל חלילה. אני שואל שאלות, שאני מאמין שכל אחד מאיתנו צריך לשאול עצמו.
אני לא מדבר על הפלייר. נכון שגם פלקס וגם פלאש רצים על אותו נגן, אבל בעוד שהצידוק לפלקס ילך ויפחת בצורה משמעותית, פלאש עדיין ואלידי.
הפלייר ישאר, כנראה בזכות פלאש ולא פלקס.

(ובמאמר מוסגר - אני ממתין בסבלנות לחזרה של התקופה בה "אפל" היו שם נרדף לסטייל, ולא מכתיבי דרך טכנולוגית).
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 16 נובמבר 2011, 03:51

עם כל הכעס שיש לי היום עליהם ( עושים חיים מאוד קשים למפתחים) כמי שגדל על בירכי תואמי האפל בשנות ה 80- אני זוכר אותם כמכתיבי דרך תכנולוגית ( שגם ביל גיטס ינק ממנה) , כאלה שהביאו את המחשב האישי צעד גדול קדימה.

ושוב לא נמקת למה אתה חושב, בניגוד לכל ניתוח טכנולוגי הגשיוני ש..
הצידוק לפלקס ילך ויפחת בצורה משמעותית, פלאש עדיין ואלידי.
הפלייר ישאר, כנראה בזכות פלאש ולא פלקס.
רונן צמיר

הודעהעל ידי Flashmattic ב 16 נובמבר 2011, 05:20

צודק. בבקשה:
פלקס, מיסודה, באה לתת מענה לאפליקציות אנטרפרייז, עשירות בקונטרולרים, אך בפחות אנימציה, תלת-מימד ובכלל מולטימדיה עשירה. שוב, לפני שיקפצו עלי - רוב אפליקציות האנטרפרייז כאלו.
HTML5 יכולה לעשות את זה בלי הרבה בעיות.
שזה מגיע למשחקים, תלת, אנימציה ומולטימדיה עשירה - הרבה יותר קשה ליצור את זה ב HTML5 מאשר בפלאש.
כך שאם אני מסתכל על שתי הטכנולוגיות - פלאש ופלקס, שהן אמנם אם ובת בהתאמה, אני יכול לנבא שפלקס תמוש מן העולם הרבה יותר מהר מפלאש.
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 16 נובמבר 2011, 05:51

יופי אנחנו מתקדמים.
אז השאלה התחדדה ל: מה החידוש הגדול ש HTML5 נותן לנו - האם הוא בתחום ה קונטרולרים (האנטרפרייז FLEX) או בתחום ה אנימציה, תלת-מימד ובכלל מולטימדיה עשירה (פלאש)?
אז לעוובדות...
בתחום הקונטרולרים אין הרבה חידוש כמה תגים חדשים אבל לא משהוא שאי אפשר היה לעשות קודם כמעט באותה קלות (טוב לא ממש קלות אבל בגלל זה יש פלאקס).
בתחום המולטימדיה- כאן המהפכה גרפיקה וקטורית, וידאו ואודיו, ובקרוב (שנה בערך ) גם WEBGL כלומר 3D.

אוסיף ואומר שלצערי משחקים זה לא מספיק לנפיצות ראה UNITY או אפילו DIRECTOR.
נכון שכאשר אתה משתמש ב HTML5 אתה מרגיש בערך כמו בפלאש 6 רגע לפני יציאת ה AS2 ( גם בביצועים). אבל למשתמש זה לא משנה, הוא רוצה לראות את התוכן שלו בכל מקום כולל במובייל, ולא רוצה שתיצור את זה בפלאש.
רונן צמיר

הודעהעל ידי IAP ב 18 נובמבר 2011, 05:48

כבר הספידו את פלאש כל כך הרבה פעמים שזה כבר נשמע לא רציני.
בכל מקרה, למי שכל כך אוהב לתכנת בפלאש (כמוני) יש אלטרנטיבות לא רעות בכלל. האחד הוא haXe שנראה כמעט כמו AS3, אבל הרבה יותר איכותי (כשפה) ומתקמפל לכל דבר אפשרי. ויש אפילו קומפיילר חביב שמקמפל AS3 לJS בצורה כל כך שקופה שכבר עכשיו אפשר לקחת פרוייקטים ישנים (שהם על טהרת התכנות, ולא נבנו בFLA) ולייצר מזה HTML.
סמל אישי של המשתמש
IAP

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 20 נובמבר 2011, 07:31

IAP כתב:כבר הספידו את פלאש כל כך הרבה פעמים שזה כבר נשמע לא רציני.

כן, רק שהפעם גם אדובי משתתפת אקטיבית בהספדה, היא כבר מפתחת את המתחרה EDGE.

ונכון יש אלטרנטיבות ויצוצו עוד בזמן הקרוב.
רונן צמיר

הודעהעל ידי sasmaster ב 22 נובמבר 2011, 10:17

Flashmattic כתב:צודק. בבקשה:
פלקס, מיסודה, באה לתת מענה לאפליקציות אנטרפרייז, עשירות בקונטרולרים, אך בפחות אנימציה, תלת-מימד ובכלל מולטימדיה עשירה. שוב, לפני שיקפצו עלי - רוב אפליקציות האנטרפרייז כאלו.
HTML5 יכולה לעשות את זה בלי הרבה בעיות.
שזה מגיע למשחקים, תלת, אנימציה ומולטימדיה עשירה - הרבה יותר קשה ליצור את זה ב HTML5 מאשר בפלאש.
כך שאם אני מסתכל על שתי הטכנולוגיות - פלאש ופלקס, שהן אמנם אם ובת בהתאמה, אני יכול לנבא שפלקס תמוש מן העולם הרבה יותר מהר מפלאש.

תגיד אתה רציני? לומר שעם HTML 5 אתה יכול די בקלות לעשות אפליקציות גדולות בלי בעיות זה שטות גמורה. אני רוצה לראות איך אתה תמיר מערכת בנויה עם FLEX עם מאות אלפי שורות קוד וקלאסים שמייסמת OOP מלא עם PATTERNS כמו MVC ,IOC וכדומה בJS . ואני כבר לא מדבר על כך שלבנות ממשקים כמו אלה הקיימים בפלקס בHTML5 יקח לך ים של זמן ומאמץ .ואני גם לא מדבר על הביטי האבטחה ו SCALABILITY .
לתכנת בJS זה כמו לחזור ל AS2 בהרבה מובנים . יקח עוד כמה שנים טובות עד שיבשילו כלי פיתוח וספריות בHTML5 למצב שיוכילו להחליף את מה שפלקס נותן לנו היום .
"This looks like a job for superman"

סמל אישי של המשתמש
sasmaster

הודעהעל ידי LeoBeer ב 22 נובמבר 2011, 13:51

מין הסתם הוא מדבר על העתיד, אפשר לראות איך עם הרבה עבודה, HTML5 תוכל לתת לזה מענה. זאת במידה וחברות יאמצו אותה ויפתחו פריימוורקים. בנוגע ל JS אתה צודק אבל כבר היום מדברים על החלפה שלה לשפה רצינית יותר תיראה למשל את Google Dart. אם שני התנאים האלה יתקיימו, אני בהחלט רואה איך מחליפים את פלקס בסביבה פתוחה תוך שלוש שנים בערך.
LeoBeer

הודעהעל ידי Flashmattic ב 22 נובמבר 2011, 16:31

הרבה יותר מהר מזה, בורד.
sas, לפני שאתה קופץ, צא ולמד מה jQuery, ExtJS,Dojo, YUI, Prototype ועוד הרבה toolkits מעל JS יודעות לעשות כבר היום.
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 22 נובמבר 2011, 16:41

Flashmattic כתב: מה jQuery, ExtJS,Dojo, YUI, Prototype ועוד הרבה toolkits מעל JS יודעות לעשות כבר היום.

תקשיב לעצמך! "כבר היום " ואכן HTML 5 לא מחדשת כמעט כלום בנושא. ועובדה שעדיין זה לא הווה איום על הפלקס ומהסיבות שמיכאל כתב.

אכן הפלקס יעלם בסוף אבל בגלל שהפלאש הפשוט והטוב יוחלף ב HTML5 ולא יהיה טעם לכתוב בכלי ש 50% מהמשתמשים צריכים להוריד איזה תוסף כדאי להשתמש בו.
רונן צמיר

הודעהעל ידי Flashmattic ב 22 נובמבר 2011, 17:42

רונן, ידידי, בוא ונרגיע את הרוחות. את סימני הקריאה אפשר לשמור לתפוז-אפרוחים.
אנחנו נסכים על כך שאנחנו לא מסכימים :שחורלבן:
אני מזמין את שאר קוראיי הת'רד הזה, ללכת ולבדוק מה הספריות שציינתי לעיל, יודעות לעשות ולהביע דעה.

יום טוב, נשמות.
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי coolroy ב 22 נובמבר 2011, 18:01

לדעתכם תהיה לכך השפעה בשנים הקרובות על תעשיית משחקי פלאש? כשכרגע רוב עצום של פורטלי המשחקים עוסק במשחקי פלאש (פה ושם מתחיל לצוץ Unity).
coolroy

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 22 נובמבר 2011, 18:06

מתי ידידי, להרגיע את הרוחות תמיד טוב :הצילו: . ואני מוכן לקבל שהסימן קריאה היה קצת מוגזם :הא: .

אבל לעינינו,
היופי בפורום הוא שמעבר להסכמה על אי הסכמה. אפשר לנסות לענות על נקודות המחלוקת.

אז אחדד את הנקודה ואשמח לשמוע את דעתך .

כל הסיפריות והיכולות היפות והמעולות שציינתה קימות כבר הרבה זמן, חלקן עוד לפני הפלקס. בטח לפני הפריחה של הפלקס שחווינו שנתיים האחרונות
אז למה הן ישנו משהוא עכשיו? למה הן אלו שידיחו את הפלקס?
רונן צמיר

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 22 נובמבר 2011, 18:26

coolroy כתב:לדעתכם תהיה לכך השפעה בשנים הקרובות על תעשיית משחקי פלאש? כשכרגע רוב עצום של פורטלי המשחקים עוסק במשחקי פלאש (פה ושם מתחיל לצוץ Unity).

לדעתי (שכבר הבעתי אותה פה כמה פעמים :מסמיק: ) תוך שנתיים הפלייר של הפלאש ירד אל מתחת ל 70% ותוך 3 שנים אל מיתחת ל 50%.
אני שמרן ביחס לאנשים בתעשיה שלא נותנים יותר משנה לירידה דרסתית של הנגן, ברמה של אנחנו כבר עובדים על מוצר מגביל ב HTML 5.

כל התוכן שניכתב היום בפלאש יפגע מכך וכמובן גם המשחקים. בנוסף לכך יש את ה WebGL הנפלא שכניראה עוד שנה יהיה כבר סטנדרט. השאלה מתי יכנס למובייל עדיין לא ברורה.
כל זה לא אומר שהפלאש יעלם, עד היום ישנם משחקי דירקטור ברשת.

אבל טוב יעשה מפתח שבמגביל ידאג לשייף את יכולות ה JS שלו או ילמד להשתמש באחד הכלים שמיצרים תוכן ב JS.

והשאלה הגדולה היא לאן תלך תרבות המובייל האם האפליקציות משחקים ימשיכו לשלוט או שיווצר יותר תוכן משחקי ב WEB. אם האפליקציות ישארו אזי פלאש ככלי חוצה פלטפורמות יוכל לשרוד עוד הרבה זמן. למרות שלגבי משחקים הבנתי ש Unity עושה אותו דבר ואף יותר טוב (אבל לגבי זה צריך לשאול את מיכאל)
רונן צמיר

הודעהעל ידי coolroy ב 22 נובמבר 2011, 22:45

מפחיד... רובנו כאן מושקעים בפלאש עד מעל הראש מדהים איך שהכל יכול להשתנות ברגע. נקווה שהיא תשרוד למרות כל התחזיות למרות שבמקביל באמת מומלץ לפנות לכיוונים נוספים.
coolroy

הודעהעל ידי Flashmattic ב 23 נובמבר 2011, 08:25

אז למה הן ישנו משהוא עכשיו? למה הן אלו שידיחו את הפלקס?

כי הדפדפנים השתפרו עשרות מונים.
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי אמיתי טויטי ב 23 נובמבר 2011, 10:44

מתי. ברשותך, שאלת בור:

אני קצת מבולבל כי אני לא מבין את העמדה שלך.
אתה אומר שפלקס ימות, אבל פלאש יישאר.
מה ההבדל בעצם? למה נראה לך שכלי הפיתוח יעלם אבל התוצר יישאר? ואם בעצם כלי הפיתוח נעלם, זה לא אומר שהתוצר גם יעלם בנקודה מסויימת?

אני באמת לא מבין את ההפרדה שאתה עושה בין שני העולמות ואשמח להסבר.

(כמו כן, וזה ממש חשוב - אולי תשים כבר פאקינג תמונה במקום הלינק השבור הזה?!?!?!?! איפה דארת' ווידר הישן והטוב שלך?!)
סמל אישי של המשתמש
אמיתי טויטי

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 23 נובמבר 2011, 12:25

Flashmattic כתב:כי הדפדפנים השתפרו עשרות מונים.

כבר לפני שנתיים יצאו אפליקציות מעולות בעזרת המנועים הללו והדפדפנים הריצו אותם יופי תופי. הם גם לא קשורים כמעט כלל ל HTML5. פלקס היה ונישאר בכמה רמות מעליהם וזאת הסיבה שעדיין היתה נהירה לפלקס.
לכן קיום הפלקס ל WEB תלוי בהישרדות הפלייר בלבד וכך גם הפלאש. קיום הפלקס לאפליקציות מובייל ניראה קצת יותר טוב כי הוא תלויי בעיקר בהחלטות של אדובי.
רונן צמיר

הודעהעל ידי Flashmattic ב 23 נובמבר 2011, 13:21

אמיתי,
שאני מדבר על פלקס, אני מדבר ה SDK של פלקס.
כשאני מדבר על פלאש, אני מדבר על FLA לצורך העניין. שימוש ב Flash IDE.
שני דברים שבעקרון מייצרים את אותו התוצר (SWF), אבל שונים בניהם. פלקס תלויה ב Flash Platform, כמו ש AIR תלויה בו.

רונן,
למיטב זכרוני אקספלורר 9 יצא לא מכבר, והשיפור המאסיבי שנעשה בו בתחום מנוע ה JS לא היה קיים לפני שנתיים. אז יש לך:
מנועים יותר חזקים
כלי פיתוח יותר טובים
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי coolroy ב 23 נובמבר 2011, 14:33

coolroy

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 23 נובמבר 2011, 14:54

אם אני זוכר נכון גם אקספלורר 9 איתנו כבר 9 חודשים. חודשים בהם המשיך הפלקס לשגשג ולא הרגשנו שמישהוא נושף לו בעורף (לפחות לא מהכיוון הזה).
בכל מקרה הטענות שלך נישמעות כמו בתקופה שיצאה #C, שהיו שסברו שהיא תעלים את ה JAVA. והתוצאה היום שניהם חיים ביחד מעולה.
נוסיף גם שעדיין כל הכלים שהצעתה לא מגיעים לרמת הפלקס ( אני מאמין שהם יגיעו בשנים הקרובות ואולי אפילו מאדובי).
זה לא שאני חושב שהפלקס ישרוד ב WEB. הוא יעלם אבל מסיבות אחרות (נפיצות הנגן)
רונן צמיר

הודעהעל ידי IAP ב 23 נובמבר 2011, 17:03

מתי, בלבלת אותי.
פלקס זה הSDK ופלאש זה FLA?
ואם אני מפתח פלאש בפלאש דבלופ?

פלקס, בכל הגדרה, זה כלי שמשתמש בסדרת הקומפוננטות שמגדירות את פלקס ויכול להיות מיוצג כמחלקות או כXML בפורמט מיוחד.
פלאש זו הפלטפורמה שעליה יושב הפלקס ומשחקים ותלת מימד ואנימציות ואתרים עשירים וווידאו וגמישות ממשקית והמצאות וסימולטורים וגרפיקה ו.....

זה משנה באיזו תוכנה זה נעשה?
סמל אישי של המשתמש
IAP

הודעהעל ידי Flashmattic ב 24 נובמבר 2011, 08:30

פלקס זה SDK שנסמך על ה Flash Platform.
כלי הפיתוח לא רלוונטי. מה שכן, יש להבדיל בין קובץ MXML או AS3, לבין FLA.
בפלקס אתה לא יכול ליצור Symbols... ואני אשמח שתתקנו אותי אם אני טועה.

רונן,
ימים יגידו :שחורלבן:
Blog | Components
סמל אישי של המשתמש
Flashmattic

הודעהעל ידי רונן צמיר ב 24 נובמבר 2011, 09:59

Flashmattic כתב:ימים יגידו :שחורלבן:

זה נכון :בוכה:

לגבי הפלאש. אתה מתכוון אליו ככלי למעצבים בלבד?
אם כן אזי אדובי עושה עבודה ניפלאה עם ה ADGE לפי הגירסה הראשונית. ניראה שהוא עומד להיות תחליף טיבעי מאוד לפלאש (בצד העיצובי לפחות)
רונן צמיר

חזור אל על הא ודא

• שרשורים בנושאים דומים
    תגובות
    צפיות
    הודעה אחרונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד