דיונים, שאלות ותשובות בנושא עיצוב, חווית משתמש ותקשורת חזותית. ביקורת עבודות ותמיכה בתוכנות מולטימדיה. זה המקום להכיר מעצבים, להראות לכולם את עבודות האומנות והעיצוב שלך וללמוד נושאים הקשורים לעולם העיצוב.
אני לא בטוח שאני עוקב... אתה יודע שאתה אמור להגדיר את הפונקציות לכל כפתור בעצמך באמצעות ההגדרות, נכון? זה לא שיש פעולה מוגדרת מראש לכל כפתור (הזום והגרירה זה רק הברירת מחדל).
כל השאלות היו בגלל עצלנות,פשוט יש לי בעיה בפלאש שהוא קולט טווח מסויים ואז צריך לעשות SCROLL כל פעם כדי שאני אגיע לחלק התחתון(לא משנה האמיתי איזה כיוון),של הציור.
מי אמר לך שזה בלתי פתיר? אני עובד לפעמים עם וואקום פצפון על מסכים גדולים, הגודל הפיזי לא משנה, יש הגדרות שאומרות ללוח לאיזה חלק מהמסך להתייחס, או להתייחס לכולו.
זה רק בתוכנות קורה,כשאני בדפדפן DESKTOP או שאר הדברים זה עובד(תוכנות כמו פלאש וכו'...)וזה הגודל המקסימלי שזה נותן לי להגדיל...: http://www.siz.co.il/my/dtlyzmbokxjj.jpg
תוריד את הסימון בצ'ק בוקס של ה-Force Proportions. חבל שקנית טאבלט שלא מתאים למסך רחב... זה גם קשור לפרופורציות אגב. אתה למעשה מוותר על הדיוק בפרופורציות כדי לנצל את כל גודל הטאבלט. אם תצייר עיגול בטאבלט אתה תקבל אותו קצת אליפטי במסך (אבל מתרגלים מהר לעבוד עם זה).
עצם זה שאתה עושה אנימציה - זוהי יצירתיות. כדי להשתפר וללמוד לעומק אני ממליץ על ספר חובה: Animators-Survival-Kit. את הספר אפשר למצוא גם כ-PDF ברשת אבל אני אישית קניתי אותו כי זה הרבה יותר נוח להחזיק אותו ביד, פשוט מדובר על המון, המון, המון מידע. יש לו גם מארז DVD שנראה מאוד מועיל לפי התקצירים ביוטיוב.
יש לי ממזמן את הDVD,פשוט אין לי עצבים מי יודע מה וגם כן אני עדיין עובד על יכולות ציור(אני יכול לעלות קצת עבודות שלי חדשות חדשות ותראה את ההבדל מלפני חצי שנה).בלי קשר בימים הקרובים אני מתרגל ציור בגלל שאני רוצה להשתתף בתחרות של דביאנט ארט אז אני אעלה את הציורים(שעון,חתול ותות .הבעיה שלי תהיה חתול בגל להפרווה...).
בתגובה שציטטת התייחסתי לפרופורציות, לא לגודל. רצוי שיהיו אותן פרופורציות למסך ולוואקום. לגבי גודל, זה עניין אישי לגמרי. אני רגיל לצייר בגדול ולכן קניתי A4. את הקטנים אפשר להניח על הברכיים והם יותר ניידים, שזה נחמד. רוב האנשים אומרים שנוח להם יותר לעבוד על הקטנים אבל אני באמת לא יודע כמה מהם ניסו לעבוד עם גדול... בקיצור, זה סובייקטיבי לחלוטין.
אני מאמין שזה כמו הרבה דברים, עניין אישי. יש שלב מסוים שבו כלי הופך להיות שקוף למשתמש ונעשה שלוחה שלו. כשאני מצייר אני לא חושב על מכחולים וצבעי שמן אלא על מה שאני עובד עליו והתהליך הטכני בד"כ שקוף. גם כאן, אם מישהו עובד המון עם וואקום זה יכול להיות הדבר הכי טבעי לו בעולם. אני אישית מרגיש יותר בנוח עם עפרון כשאני "חושב", כלומר בשלב הסקיצות. הוואקום הוא יותר כלי לביצוע עבורי.
איזו שאלה מוזרה... א. אני לא חושב שיש דבר כזה לצייר "יותר טוב" ממישהו אחר. ב. שבוע זה ממש לא מספיק זמן כדי לתרגל כלי כך שיהפוך להיות טבעי לך, אבל אם יש לך ניסיון עם כלי דומה (עפרון...), עקומת הלמידה תתקצר. ג. דה וינצ'י אולי היה מסתדר עם הוואקום, אבל לך תסביר לו איך להדליק מחשב ולהתקין פוטושופ.