flash builder- export release build

שאלות ודיונים בכל הנוגע לפיתוח פלקס (Flex) ושפת MXML, פלקס מגרסאות 1.5 עד הנוכחית. בנוסף, דיונים בנושא טכנולוגיית AIR לשולחן העבודה (Adobe Integrated Runtime), פיתוח פלאש ל desktop או AIR ל Mobile. עם יציאתה של Slider, פורום זה ידון גם ב Framework הזה.

flash builder- export release build

הודעהעל ידי oron ב 10 יוני 2011, 19:06

יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתעזרו לי.
קצת רקע: פיתחתי אפליקציה קטנה בflash builder והפרוייקט שהקמתי הכל תחתיו מסוג flash pro project.
בעיה מספר 1-
אחרי שראיתי שהכל עובד רציתי לעשות export release build וזה הראה לי את השגיאות הבאות:
the definition of base class was not found- מאחר ואני כתבתי בעצמי את הimport ולא נעזרתי בהשלמה אוטומטית אז הבנתי שחלק מה-import לא היה לו נתיב אלייהם ולכן במאפיינים של הפרוייקט קישרתי לנתיב בו הוא יוכל למצוא את החסר ואכן כך קרה אבל משום מה כשאני בא לעשות release הוא אומר לי שהוא לא מוצא למרות שבהשלמה הוא כן מוצא אותם? מישהו יודע למה?

בעיה מספר 2-
ניסיתי להשתמש בair launchpad עכשיו שם זה דיי בסיסי לפי מה שראיתי מסך אחד שם והגדרות ראשוניות מסך שני הגדרות מסך שלישי איזה שימוש יש לי בתוך התוכנה השאלה שלי האם אפשר להשאיר את הכל ריק אני רוצה שהכל ירוץ מתוך מה שכתבתי? ומשום מה כשהרצתי את זה בסוף בגרסאת הAIR או הEXE זה לא נתן לי את האפליקציה שכתבתי?

בעיה נוספת ואחרונה-
adl.exe אני מנסה להמיר את זה לפרוייקט FLEX אבל זה מראה לי את השגאיה שחסר הקובץ הנ"ל בדקתי את הנתיב שהוא מראה לי ושם דווקא הקובץ ישנו.
אני אשמח לשמוע רעיונות ותגובות.

אורון
oron

Re: flash builder- export release build

הודעהעל ידי oron ב 14 יוני 2011, 19:30

אני רואה שהרבה רואים את השאלה הזו שלי אז הפתרון שלי היה לעדכן לSDK 4.5 וזה עזר לי.
oron

הודעהעל ידי אלכס ב 20 יוני 2011, 12:51

אם אתה אומר שפטרתה את הבעיה......תוכל לעזור לי.

אני הורדתי את הדוגמא של videophone של adobe והוא עובד לי ב-debug אך כאשר אני עושה release ישנה שגיעה שכניאה מאוד תלוייה במיקום של התוכנית.

להלן השגיעה: TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.

ישנה אותה בעיה גם בגירסה 4.5

אם תוכל לעזור או לכוון על ביצוע release שלא תלוי במיקום.
תודה!
אלכס

הודעהעל ידי oron ב 07 יולי 2011, 17:18

א'- אני מצטער אבל רק עכשיו ראיתי את הבעיה שלך ואני מקווה שפתרת אותה.

ב'- איני נושא בשורות בפי אני פשוט החלפתי וזה עבד לי למה אין לי מושג.
oron

חזור אל פיתוח Flex ו AIR

• שרשורים בנושאים דומים
    תגובות
    צפיות
    הודעה אחרונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים