כיצד ליצור UI Components באמצעות SCRIPT פלקס

שאלות בנושאים כלליים ב Flash וב ActionScript לכל גרסאותיה (ActionScript 1, ActionScript 2, ActionScript 3). בשאלות ActionScript אנא ציינו את הגרסה בקצרה (AS1 / AS2 / AS3). בפורום זה תמצאו תשובות לשאלות בסיסיות עד מתקדמות הקשורות לשימוש בתוכנת הפלאש או בשפת ActionScript.

כיצד ליצור UI Components באמצעות SCRIPT פלקס

הודעהעל ידי zivb ב 08 אוגוסט 2011, 11:14

שלום
רציתי לדעת האם זה אפשרי ליצור קומפוננטות UI באמצעות קוד. משהו כמו CREATE LABEL או משהו כזה??

יש לי ARRAYCOLLECTION שמכיל גם תמונות וגם טקסט. הARRAY הזה הוא DATA PROVIDER של DATAGROUP שלו יש ITEMRENDER. עכשיו אני צריך בתוך האייטם רנדר לקבוע מתי ליצור BITMAP ומתי LABEL. ואין לי מושג אם אפשר ליצור כזה דבר באמצעות קוד..?

אגב האם יש דרך עדיפה להציג את הARRAYCOLLECTION שלי ??. חשוב שגם האובייקטים שמכילים טקסט וגם אלו שמכילים תמונות יהיו באותו ARRAYCOLLECTION.

תודה
zivb

Re: כיצד ליצור UI Components באמצעות SCRIPT פלקס

הודעהעל ידי yood ב 08 אוגוסט 2011, 18:25

תייצר רכיב שיורש מ ItemRenderer או DataRenderer או מממש IItemRenderer או IDataRenderer

ואז במתודה set data אתה יכול לדעת איזה סוג של מידע יש לך ולפעול בהתאם.
yood

הודעהעל ידי zivb ב 11 אוגוסט 2011, 16:29

תודה
אבל לא נראה לי שממש הבנת למה אני מתכוון
אני עושה SET DATA ואז אני באמת יכול לדעת אם יש לי תמונה או לא. אבל מה קורה אחר כך, נגיד ויש לי תמונה איך אני יכול ליצור רכיב UI לתמונה?
או שאני אמור להכין מראש רכיב תמונה ורכיב טקסט ואז בהתאם לתמונה\טקסט להחליט את מי למלא. השאלה היא האם גם הרכיב שאין בו כלום לא "תופס" מקום בUI של האפליקציה?
לא יהיה פשוט רווח לבן במקום שבו הוא נמצא?

בגלל זה התכוונתי איך באמצעות קוד אני יוצר את רכיב הUI במקום להכין אותם מראש ולמלא בהתאם.

והאם זה אפשרי ליצור כמה ITEMRENDERES , לרוץ על המערך שלי ואז להחליט לאן לשלוח כל איבר? אבל אני צריך שכולם אותם איברים יהיו באותו מיכל (DATAGROUP, DATALIST)
zivb

הודעהעל ידי atarsh ב 14 אוגוסט 2011, 11:40

נראה לי שהוא הבין יופי :)
לא כדאי ליצור דברים בקריאה ל-set data, זו מתודה שנקראת המון פעמים וחבל על המשאבים. עדיף ליצור מראש את הקונטיינרים הנדרשים ולהציג. להסתיר אותם לפי הצורך.
הרכיבים הנוספים יתפסו מקום באפליקציה גם אם אין בהם מידע - בשביל זה יש את includeInLayout.
סמל אישי של המשתמש
atarsh

חזור אל שאלות כלליות

• שרשורים בנושאים דומים
    תגובות
    צפיות
    הודעה אחרונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד