שאלות בנושאים כלליים ב Flash וב ActionScript לכל גרסאותיה (ActionScript 1, ActionScript 2, ActionScript 3). בשאלות ActionScript אנא ציינו את הגרסה בקצרה (AS1 / AS2 / AS3). בפורום זה תמצאו תשובות לשאלות בסיסיות עד מתקדמות הקשורות לשימוש בתוכנת הפלאש או בשפת ActionScript.
איך אפשר לבדוק מה המגבלה של פלאש כרגע ל SharedObject? (ספציפי ומשתנה עבור כל מחשב, ולא כמה בשימוש אלא עד כמה אפשר להשתמש) חיפשתי על הנושא אבל לא מצאתי תשובה.
כן, למשחק אני רוצה לעשות אופציה של AUTOSAVE (את האמת היא כבר קיימת), אז אני רוצה לסדר את כל הבעיות שעלולות להיווצר בשמירה בבת אחת ובשביל זה אני כן אצטרך לדעת את זה (כבר התחלתי לממש את זה ומסיבה מאוד מסויימת אני צריך את זה כדי לסיים את העניין).
SharedObjectFlushStatus.PENDING: The user has permitted local information storage for objects from this domain, but the amount of space allotted is not sufficient to store the object. Flash Player prompts the user to allow more space. To allow space for the shared object to grow when it is saved, thus avoiding a SharedObjectFlushStatus.PENDING return value, pass a value for minDiskSpace.
כן אני מכיר את זה ומן הסתם גם השתמשתי בזה בשביל הקטע הזה. השאלה שלי היא לא איך להוסיף שטח דיסק אלא ממש לקבל כמשתנה כמה שטח דיסק מורשה לשימוש כרגע (1MB, 10MB וכו'...).
כן, בטוח למדי, אבל אתה יכול עוד קצת לבדוק. לך תדע... אפשר לממש פונקציה פשוטה שתגלה בערך כמה יש. אתה עושה flush עם מספר גדול וכל פעם שהוא נכשל אתה מוריד קצת עד שהוא מצליח. קצת ברברי, אבל אמור לעבוד.